Galerie Bakker

Galerie voor hedendaagse kunst

Schilderijen, grafiek, brons, keramiek

Yvonne Bakker
Yvonne Bakker

GALERIE BAKKER WEER OPEN IN DE ZOMERMAANDEN.

Galerie Bakker opent nog éénmaal haar deuren. Gedurende dertien jaar vonden veel professionele kunstenaars, veelal uit het Noorden des lands, hier een goede locatie om hun werk te tonen en kunstminnaars uit het hele land wisten de kleine maar mooie galerie te vinden.

Yvonne Bakker komt hiermee tegemoet aan de wens van velen om de galerie nog eens open te stellen en de Groninger kunstenaar JOOST DOORNIK, wiens post-impressionistische schilderijen vaker te zien waren in de galerie, heeft zorg gedragen voor een mooie atelier-verkoopexpositie.

Hij werd gevormd aan de Academie Minerva in Groningen. In de goede traditie van het impressionisme voert hij zijn studies en schilderijen - door de seizoenen heen - ter plekke uit ( zgn.Plein Air). Een levendig kleurgebruik en een boeiende ruimtelijke benadering verleent zijn werk een grote mate van originaliteit.

In deze zomermaanden zijn ook klein antiek en brocante voorwerpen in de galerie uitgestald.

Tot 1 september dit jaar is de galerie geopend op zaterdag en zondag van 13.00 - 17.00 uur en op afspraak (de galerie is bij uitzondering op zaterdag 13 juli 2019 gesloten)

Voorjaarslucht Groningen
"Voorjaarslucht Groningen"

olieverf op paneel 30 x 45 cm. € 825,-

Houtmolen, Zaanse Schans
"Houtmolen, Zaanse Schans"

olieverf op paneel, 35 x 40 cm. € 1.500,-

Weg naar West-Kapelle
"Weg naar West-Kapelle"

olieverf op doek 30 x 48 cm. € 1.500,-

Grote versie Zandpad achter Anloo
"Grote versie Zandpad achter Anloo"

olieverf op doek, 40 x 60 cm. € 1.500,-